Anul acesta avem o noutate în Open Studio Act!!! / 23-27 august 2017: am invitat două echipe formate din studenți de la Secțiile Actorie, respectiv Regie din cadrul Universtității de Arte din Târgu Mureș și a Facultății de Teatru și Televiziune din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca pentru a realiza două spectacole-experiment: VISE.

Studenți de la actorie și regie vor realiza două spectacole inedite pentru publicul orădean, sub denumirea de VISE. Aceste producții vor purta spectatorul într-o lume neobișnuită, în care acesta va lua parte în mod activ la procesul de creație. Toate spectacolele VISE au o durată fixă (7 min. 38 sec.), și sunt realizate pentru un număr limitat de spectatori, accesul fiind pe bază de programare pentru un singur spectator pe VIS. Sunt producții originale, bazate pe scenarii construite de studenți (viitorii regizori și actori), în spații neconvenționale.

Echipa Târgu Mureș: IMAGO
Concept regizoral: Theo Marton
Actori: Ștefan Roman, Bogdan Capșa, Georgiana Teleman, Simona Codreanu și Paula Rusu

Echipa Cluj-Napoca: FLASHBACK SAU VIAȚA CA VIS
Concept regizoral: Alex Teodorescu
Actori: Jakab Tamás, Alex Teodorescu, Andrada Popescu, Kiss-Ferenczi Sára și Tőtős Ádám.

Spectacolele au loc în fiecare seară, în perioada 23-27 august, începând cu ora 21 și se joacă în paralel în două locații din cadrul sediului Studio Act. Fiecare VIS este realizat pentru un SINGUR spectator.

Biletele s-au pus deja în vânzare, le puteți achiziționa de la bar din Kosher sau le puteți rezerva la telefon 0771 438 892 (Mirabela).