Social Acceptabil, cel mai nou proiect lansat de Studio Act, este un spectacol de teatru care lansează întrebarea ESTE CORUPŢIA SOCIAL ACCEPTABILĂ SAU NU?

Ne-am propus să concepem un spectacol profesionist de teatru, pornind de la experienţele oamenilor care sunt deschiși să ne povestească o întâmplare personală despre corupție. Desigur, identitatea povestitorului poate fi păstrată sub anonimat, iar povestea va fi susținută de un actor. După ce se adună suficient material pentru a începe efectiv producția acestui spectacol, un dramaturg profesionist împreună cu regizorul spectacolului și echipa de actori vor începe lucrul în sine.

Premiera este fixată spre sfârșitul lunii septembrie la Studio Act, iar întrarea va fi liberă. În urma a două reprezentații la sediul Studio Act din Oradea, ne-am planificat și un turneu în București, Galați, Iași, Târgu Mureș, Târgu Jiu şi Satu Mare.

Pe lângă spectacolul de teatru propus vrem să realizăm și un film documentar SOCIAL ACCEPTABIL, iar toți cei care contribuie la realizarea proiectului au calitatea de sponsori. Filmul va avea premiera tot în luna septembrie.

Campania de strângere de fonduri (care se desfăşoară în această perioadă pe site-ul tesustin.ro) este simultană cu Campania de strângere de povești despre corupție, așa că dacă vrei să susții una dintre campanii, nu ezita și contactează-ne aici: www.studioact.ro, pe mail la cmstudioact@gmail.com sau pe pagina de facebook Social Acceptabil sau pe Studio Act Oradea!

Acest proiect a primit o finanțare care acoperă o mare parte din cheltuieli, însă pentru că vrem să promovăm acest spectacol la nivel național, avem nevoie de sprijinul vostru!!! Ajută-ne să îți spunem povestea!!!

Formular pentru povestea ta aici