„Ce vei face mâine?
Ce vei face după ce pleci de aici?
Cum ai vrea să își amintească oamenii de tine?
Cum vezi viitorul apropiat?”

…sunt câteva din întrebările la care spectacolul încearcă să răspundă, fără să găsească însă soluții reale. În viitorul apropiat vorbește despre frica de viitor. Imposibilitatea de a arăta ceea ce va urma se traduce printr-o joacă absurdă, de preferat confruntării serioase cu tematica.

„După calculele mele, am șanse egale să-mi iasă ceva sau s-o dau în bară. Fie că aleg să plec din țară și să fac o schimbare majoră, fie că aleg să mă mai chinui aici. Peste 5 ani, șansele și dorința de a avea un echilibru din toate punctele de vedere cresc cu încă 30%. Asta înseamnă că în proporție 80% viitorul meu va fi previzibil și plictisitor. Îmi rămân 20% șanse să mă surprind eu pe mine cu ceva.”

Cu: Carina Bunea, Zsolt Csepei, Cătălin Filip, Timea Udvari

Dramaturgie: Petro Ionescu
Regia: Cristian Ban

O producție Reactor de creație și experiment în parteneriat cu Asociația Váróterem Projekt, în cadrul proiectului TEEN SPIRIT#2, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Recomandat 15+

Suport artist: 20 de lei

Pentru informații și rezervări, puteți suna la numărul 0770120122 sau lăsați un comentariu pe pagina evenimentului. Spectacolul se joacă în 4 mai, de la ora 19 la Studio Act.