Am început o campanie de strângere de fonduri pentru producțiile Studio Act, dar și pentru organizarea celei de-a doua ediții a Festivalului OPEN STUDIO ACT.

  • Printr-o donație în contul nostru.

Orice donație e mai mult decât binevenită și ne ajută să ne îndeplinim visul, și anume acela de a aduce la Oradea spectacole de teatru independent de cea mai bună calitate!

Pentru donații, vă rugăm să folosiți:
Cont în lei la Banca Transilvania: RO36BTRLRONCRT0351297701, reprezentant Alin-Florin Stanciu

  •  Redirecționând 2% din impozitul pe venit (care ar ajunge, altfel, la bugetul statului).

Acest lucru se poate realiza foarte simplu, prin completarea unui formular standard (pe care îl puteți descărca de aici, sau îl puteți găsi în format fizic, la Kosher wine coffee and jazz (str. Crinului, nr. 2). Redirecționarea este gratuită, adica nu duce la nicio cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv. După ce l-ai completat, poți să ni-l aduci tot la Kosher!

  • Sponsorizând activitatea noastră printr-un contract de sponsorizare.

Pentru sponsorii noștri punem la bătaie bilete la producțiile noastre, semnalăm prezența pe toate materialele promoționale (atât în online – pagina de facebook, cât și pe imprimate – fluturași, afișe, caiete program, bannere, etc.) și promovare în spoturi radio.

  • Achiziționând una dintre producțiile noastre (organizarea de spectacole la sediul Studio Act sau în cadrul altor locații) sau a unui workshop de improvizație.

„Impro Patzan Show” e un spectacol de interactiv de improvizație teatrală, cu o doză mare de umor inteligent sau „Reasons to be pretty” (de Neil LaBute, regia Radu Horghidan), un spectacol de teatru contemporan pe care putem sa îl jucam doar la sediul Studio Act deoarece presupune multă pregătire tehnică.

Workshop-ul de improvizație poate deveni o unealtă excelentă pentru a-ți cunoaște angajații și pentru a îmbunătăți relațiile echipei din cadrul companiei tale. Totul începe cu un DA rostit la auzul oricărei provocări, iar rezultatul este unul extraordinar – dezvoltare personală prin joacă.

Bineînțeles, suntem deschiși la sugestii. Dacă doriți să ne contactați, o puteți face oricând la adresa de e-mail cmstudioact pe gmail.

Mulțumim comunității orădene pentru sprijin! 🙂

Ne bucurăm că împărtășiți entuziasmul nostru cultural prin prezența la spectacole!