Cine suntem NOI?

Centrul Multimedia Studio Act din Oradea este un teatru independent înființat în 2016 de Alin Stanciu (actor), Eugen Neag (actor), Ioana Ciobanu (traducător) și Sella Andre (antreprenor). Ne propunem să dezvoltăm un nou spațiu cultural în Oradea, un loc de întâlnire al artelor (teatru, fotografie, cinema, pictură).

Activăm atât pe scena teatrului din Oradea, cât și pe cea independentă, unde ne bucurăm de aprecierea publicului, iar recent s-a născut dorința de a focaliza activitatea noastră într-un singur loc – cu alte cuvinte, vrem să avem casa noastră, în care musafirii sunt mereu bineveniți!

Am găsit un loc prielnic – o clădire cu o istorie impresionantă (o veche sinagogă construită în 1915), în care am amenajat o sală de spectacole dotată cu toate cele necesare. Inaugurarea noului teatru independent din Oradea s-a desfășurat în perioada 24-27 august 2016, prin evenimentul OPEN STUDIO ACT!!!

Unde ne găsești:

Sediul STUDIO ACT e situat pe Str. Crinului, nr. 2, în Oradea (în curtea fostului local Kosher).

 

Spectacolul REASONS TO BE PRETTY

Prima PRODUCȚIE a Teatrului Studio Act este spectacolul REASONS TO BE PRETTY (de Neil LaBute, regia Radu Horghidan), care a avut avanpremiera în 30 iulie 2016 și a fost primit cu mare interes de comunitatea orădeană. Spectacolul, realizat cu sprijinul autorului, s-a jucat cu casa închisă și a primit cronici pozitive: „Reasons to be Pretty e teatru adevărat, teatru de cea mai bună calitate.” (Mircea Morariu, critic de teatru).